Känna livslust

2016-11-01-13-41-05

Just som jag går där och letar minisköldpaddor,  jag vill rädda från dagens hundbesök, stöter jag på den här krabaten . Efteråt förstår jag att det är en bålgeting (hur skulle jag klara mig utan google?).

2016-11-01-13-42-57Det jag däremot förstår omedelbart är att hon (tydligen är drottningen så här stor…) inte kan hålla till på våran trappa.

När jag försiktigt med hjälp av ett blad, tror ju inte att det är så bra att ta direkt med handen, försöker övertyga jättedamen att flyga hem till någon annan eller bara bort mot parken klamrar hon sig fast i nätet över muren.

Därmed kan jag studera henne närmare.

Jag är fascinerad.

Det här är inga trevliga djur eller mysiga på något sätt.

Men fascinerande.

Jag kan bara inte låta bli att fota.

Och solöga, ja hon säger;

Stärk din livslust genom att enbart göra det du tycker om. 

Min gåva till dig är att känna livslust.

Agera inte under tvång.

Japp!

5 reaktioner på ”Känna livslust

  1. Stillhet NU

    De där orden tar jag till mig, rakt in i hjärtat! Ska göra mitt bästa framöver för att anamma dem till fullo. Hoppas att du gör detsamma! ❤
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s