Här har ni mitt huvud

Det blir ingen bok.

Året som skulle bli mitt stora skrivarår tycks jobba emot mig helt.

Jag kanske inte kan få ihop något längre än ett blogginlägg…

Det känns som om att när jag försöker mig på att göra lite längre saker, som på skrivkursen, då blir det platt. Inte ett dugg kul. Inte ett dugg medryckande och dessutom fullständigt ointressant. Jag tappar helt enkelt sugen. Tröttnar.

Nåja, jag har kursen kvar där lite som inspiration.

Lovar inget.

Speciellt inte mig själv.

Bäst blir det förmodligen om jag bara får på pränt det jag har i skallen för dagen.

Ofta inte mycket.

Ibland på tok överdrivet.

Idag bara blommor.

Från min trädgård.

Det får räcka.

fullsizeoutput_3660

4 reaktioner på ”Här har ni mitt huvud

 1. Stillhet NU

  Ett litet steg i taget. Kanske behöver du bara släppa taget lite, och plötsligt kommer inspirationen. Och året har ju bara börjat. 😉
  Pepp & kram ❤

  Gilla

 2. enaningomyoga

  Men oj. Du kan ju inte kasta in handduken nu i februari. Året är långt! Och du, det du beskriver det delar jag helt med dig. Vi är alla där ibland, som skriver och som vill något mer. Det är ingen rak bana helt enkelt. Kram kram och ställ inte för stora krav på dig själv, men släpp inte taget om din dröm heller!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s