Lika fast olika

När jag publicerat förra inlägget  var det flera italienska vänner som kommenterade att jag och min äldste son är så lika min mor.

Då kom jag att tänka på det där fotot min systerdotter tog av oss den där nyårsafton för två år sedan. Vi satt där lite trötta och fulla med mat och E hittade min kamera och bara tryckte av några bilder. Förvisso lite suddiga, sa ju att vi var trötta, men man ser så tydligt det som jag inte alls trodde. Jag som gick och inbillade mig att min son och jag var såååå lika min far och basta! Nix! Vi bär alla på likheter av båda våra föräldrar. På denna bilden ser man tydligt släktskap. Till och med våra händer säger det.

fullsizeoutput_37ba

Sen är det ju en ryslig tur att det är min unge som är suddigast. Han har ju förbjudit mig att använda bilder på honom. Vi kan låtsas att han inte är med. Ha ha ha!

5 reaktioner på ”Lika fast olika

  1. Ja nog är ni tre släkt, det kan ingen undgå att se. Ja se upp med barnens viljor. Jag har blivit förbjuden att lägga ut foton på mina barnbarn. Igår ringde min dotter och var upprörd över att foton på hennes barn syntes bakom mig på mitt halloweenporträtt, där fick jag retuschera bakgrunden och då var hon nöjd.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s