Tom i huvudet

Efter spring och bigliettinköp som blev fel, läkarbesök med minstingen, fel station, regn regn och åter regn som gjorde mig dyblöt både utvändigt och invändigt, bra arbetskamrater, fina föräldrar, ett lyckat studiebesök och improviserad matlagning tillsammans med en lika trött man landar jag framför datorn.

Dagen? Hur var den? Ganska bra. Fast den började med yoga. Såklart! Med hund. Såklart!

Sammanfattning; gillar att komma in efter att ha blivit blöt och byta om, att bli hämtad när man krånglat till det, att vara i internationella sammanhang…alltid… samt att ha levande päls i ett tomt huvud, även om det har vissa lukteffekter.

IMG_20180306_205849.jpg

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s