Ibland…

när man sitter där och har tänkt skriva järnet så bara stirrar skärmen tillbaka på en och musen (datamusen alltså!) vägrar samarbeta eller vem det nu är som ska göra jobbet. Inget händer förutom att det kommer en hel massa tankar till en.

Ibland är det kanske meningen. Att man ska hitta nya infallsvinklar och nya uppslag. Musiken funkar och jag hittar en ny…ny och ny…för mig ny video med underbaraste lilla flickan. Jag letade upp den för musikens skull men då jag sitter fast i mitt skrivlimbo tittar jag närmare på videon. Så söt!

Ibland när man tar foto på sin unge i smyg fastnar det av misstag en jycke som drar och skuggor man gillar. Då blir det lite lek med det plus filter också medan man väntar på att WP  och Drive ska rocka loss. Eller om det är min pc kanske…

IMG_20180314_094236.jpgwp-1521270948897..jpg

Ibland blir det ett inlägg fast man inte hade tänkt det utan mera en fortsättning på ett projekt man har…ibland.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s