Negativt < positivt

Man ska alltid komma ihåg att fläska på med positiviteten när det stormar. Alltid.

  • Stora sonen är kuggad < Lilla sonen klarar utgångsproven på ”scuola media” och får gå vidare.
  • Jag får skriva ett litet brev till skolan stora sonen gick på att han inte kommer att gå där något mera för han har fyllt 16 och kan leta jobb…som han vill…i ett land där det inte finns några jobb… <Då delar han ut flygblad (att det ens finns såna numera!?!) och går ut med hundar.
  • Minsta sonen vill inte heller gå i skolan men han har minst två år till, som är obligatoriska. Springer runt som en galning för att flytta honom från den vi skrev in honom på i februari då han säger att han absolut inte kan gå där. < Jag får in honom på skolan stora sonen just lämnat.
  • Tanten som orsakat att vårt träd står och väntar i en kruka, och ser allt annat än levande ut, ringer igen. Garageväggen är full med vatten. Mycket konstigt tycker vi då vi inte gjort något utöver det vanliga vattnandet < då minns jag att i två dagar har galningen som bor mitt emot spolat vatten på sin terrass som gränsar till vår trädgård. Vi kommer överens med tanten om att sätta tillbaka trädet och strunta i vidare utgrävningar.
  • Jag får veta att det ser dystert ut inför min två veckors landning i min fars hem. Trodde att jag skulle slippa städa liksom < Min systerdotter kommer och hämtar oss vid tåget.

Ja, jag kämpar för att hålla ihop. Springer i värmen. Försöker lappa ihop.

Idag ska jag lämna hunden hos uppfödaren > Fast med mediciner för han har några konstiga utslag igen.

Andas djupt. Undrar vad det där brevet är som ligger och väntar på posten. Antagligen böter…< skulle kunna vara ett arv…ha ha ha!

wp-1530682109837..jpg

Under tiden är det nya rosor på gång!

En reaktion på ”Negativt < positivt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s