Att starta dagen med ett leende

 

Jag har tappat bort min skrivlust. Inbakad i vardagsproblem, springandes mellan ett försök till en lösning till en annan, påverkad av andras negativa mantran har jag förlorat all lust att sätta ord på mina känslor. Det är som om jag har varit nerdragen mot djupet och inte orkat spjärna emot med mina ” det ordnar sig” mantran.

Idag vaknar jag med leendet igen. Det här ska bli bra.

En unge ska byta skola. En annan ska småjobba eller gå en kurs med en vän…eller båda sakerna tillsammans.

Jag ska skriva igen. Bli rolig igen. Skratta högt och strunta i att försöka få ordning i mitt kreativa kaos utan bara följa med. Leta upp en bra fördjupningskurs i yoga. Tatuera mig. Pierca mig. Leta nya grönområden med min hund. Pusha för iden min man har om investering. Kramas mera. Shoppa vilt på secondhand. Handarbeta så att det sprutar om det.

Nej, jag ska inte göra allt på en gång. Men nu börjar jag.

Väntar inte till nyår. Nya livet börjar nu. Lille julafton.

Har kastat bort ett spel, som tog massor av min positiva kraft, på mobilen. Får bara göra ibland på paddan. Det har jag bestämt.

Och så njuta av mina nya julljus som mannen köpt åt mig med förstås.

20181209_1108213388531264597188895.jpg

Nu kör jag!

 

 

2 reaktioner på ”Att starta dagen med ett leende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s