Fångar igen

Kan inte tro att det är sant; vi blir inlåsta igen. I tre veckor. Vi ska återigen köa i mataffärer. Certifiera våra bilresor och kissa hund femtioelva gånger om dagen, från och med i morgon. Alla skolor är stängda. För allas bästa. Va?

Jo, det är väl så att mitt bästa är ju i min pysselbubbla och där får jag ju vara nu i tre veckor. Så bra. Fast om jag behöver material så får jag be sankta Amazon om det. Inte gå i affären inte. Förresten så tycker jag inte om att gå i affärer om de inte heter IKEA eller Feltrinelli (bokhandel för dem som inte vet).

Jag behöver inte planera roliga lektioner till småbarnen på dagis ( här heter det dagis till man blir 3 år sen förskola, så det så!) längre…undrar hur länge det tar innan jag måste börja filma då ? Slipper det där arbetshäftet som de bör göra innan juni, men jag kommer nog att få det i nacken när vi startar igen.

Inte heller behöver jag byta kläder utan kan flyta runt i mina sunkiga mjukisoveraller. Fast om jag måste filma så….

Usch detta är inte kul alls! Verkligen inte.

Vi hade precis kört igång våra barntimmar igen, utomhus. Det fungerade super. Vi satt där och sjöng lite svenska barnsånger för hela lekparken. Visserligen fick vi dela platsen med ett partyförberedande för en 2-åring, men det kändes ju som att detta var vår nya grej. Käka kanelbullar ute är dessutom sååå svenskt. Kan man göra i vilket väder som helst.

Istället är vi tillbaka på ruta noll.

Suck!

Och jag som precis skulle boka tid hos frissan också 🤣 🤣 🤣

Nä förlåt, det där var det väl ingen som trodde på. Blir nog så illa tvungen att göra det i april för att få hjälp att reda ut trasslet.

Men Kamelian den blommar minsann!

wp-1615629956131.jpgwp-1615629938216.jpg

5 reaktioner på ”Fångar igen

  1. ja fy så jobbigt allt är och aldrig får vi vaccin heller. Jag är också så trött på den här pandemin, snart ser jag inte något slut på det, för lagom som man tror att det finns massor av vaccin så finns det inget. Egentligen klarar jag mig bra som inte jobbar utan är hemma och har skogen bakom huset och nu har såsesongen börjat. Jag kan beställa varor och få dem till dörren. Men men men… ändå blir jag snart tokig av att inte få träffa mina barn och barnbarn nära.
    Underbara Kamelior har du.
    Kram Annemor

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s