Ta ner månen till mig, tack!

Går där i den tidiga morgonen med min kringsniffande hund och ser den där förunderliga månen. Den fulla…alltså inte att den druckit för mycket…eller så har den det…månen.

Önskar mig att allt ska bli bättre. Samma jäkla mantra jag kör varje morgon och kväll utan att det är riktat till månen precis. Då menar jag inte heller fred på jorden eller mat åt alla för det verkar det ju rakt inte som att sådana idiotiska saker är möjliga.

Nä, helt egoistiskt tänker jag att det kan vara till mig som allt ska gå rätt väg nu efter ett antal år med, för all del tak över huvudet och ordentligt med mat och vin, motgångar. Mest för sönerna då så klart så att jag helt översjälviskt kan börja koppla av lite och kanske tänka på mig själv.

Såklart att denna överförfriskade måne då missuppfattar hela skiten och låter nya bomber falla över mig.

Ett jobb för min äldste son på Amazon (ni kan läsa här om vad det är om ifall ni inte vet vad det), exakt som han vill ha på ett lager, blir inte av pga att arbetsprovet på fem dagar inte är godkänt. Ja, han kom för sent dit en kväll (resan dit tog en och en halv timme). Ja, han har problem att läsa. Men ändå…vad ända in i glödheta???

Kanske var det inte alls det han är ämnad att göra men jag faller igen. Trodde liksom att vi nått något som skulle bli bra. Att vi äntligen var på väg. Vi och vi…han.

Jag tänker inte gå in på detaljer men sen bråkas det om mediciner.

Mediciner som experter skrivit ut. Dumma- i -huvudet experter. Som man vägrar ta.

Sen tvingas jag höra att fred är dumheter som folk utan hjärna skriver på sina löjliga regnbågsflaggor. Svaga människor…eller närmare bestämt ”apor”.

Då blir jag elak. Då vill jag skrika åt de som sa häromdagen att ”nuförtiden blir alla diagnostiserade med ADHD och andra bokstavssjukdomar”. Då vill jag skrika åt samma personer att;- jamen, dö i ”kräfta” då utan diagnos eller cellgifter!!! – försvinn i ett snurrande helvete av insulinchock utan möjlighet till förståelse för att några sprutor skulle kunna hjälpa dig!!!

Ja, jag är så galet arg på att vi fortfarande 2022 inte kan ta detta med mental hälsa på allvar och göra så att de som är sjuka inte tror att det är fel att få hjälp. Att de inte tror att de ska bli förgiftade med mediciner…fast när jag tänker efter gjorde nog mor det när hon fick sitt första insulin…

Jag vill ha hela månen för fan!!!

Fattar inget annat.

Vem vet om detta är enda sättet att få rätt på saker och ting.

Jag har månen.

Jag styr.

Ni kan slänga er i väggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s