Efter…

lovade ju fortsättning på min cliffhanger som jag påbörjade här.

Jag vet ju inte hur saker och ting kommer att gå med min avfärd härifrån men jag måste ju, som sagt, få drömma.

Låtsasplanerar in att vi verkligen öppnar lite olika verksamheter i farmors hus.

Klart att jag måste jobba lite först ”på riktigt”. Utan ekonomi kan man ju visst drömma. Fast versktälla drömmarna är det ju värre med. Tänker mig att jag jobbar på en förskola eller flera. Under tiden fixar jag farmors ställe.

Det ska nog ordna sig med det.

Farmors hus är stort. Till det hör ju såklart smedjan där min bror har jobbilar och annan bråte.

Detta är en långsiktig plan såklart. Det finns ju som ni märker en hel massa men. Och män med för den delen.

Ändå tillåter jag mig detta. Drömma alltså!

Snappar upp lite bilder jag tagit. Uppifrån fars.

Och så nerifrån farmors.

Trädgårscafe kanske?

Yoga i trädgården?

När jag pratar med min systerdotter kommer jag på att vi ju nu börjar ha en del resurser: en pizzabagare, en kock (möjligen), en hårfrisörska, två lagerarbetare och en förskollärare/yoga (nästan)lärare. Visst skulle vi väl kunna få ihop något riktigt bra där.

När jag tänker efter finns det till och med två rörläggare där…he he!

Vi skrattar… fast bara lite.

2 reaktioner på ”Efter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s