Livlinan

Det är metastaser på mitt skelett.

De ska försvinna med medicinen, men jag behöver en medicin som stärker mina ben så att de inte bryts.

Den kommer de att ge mig i sprutform nästa gång jag hämtar ut min medicin. Dvs om en månad.

De kommer att ringa mig i eftermiddag, då det är min onkolog som tar besluten och det bara är specialiserande unga läkare där, för att ge mig fler indikationer.

Jag ska också göra en röntgen på munnen för medicinen kan inverka på käkarna om där redan finns problem.

Ringer min tandläkare. Han gör inte det för andras del men hänvisar mig till ett ställe bredvid som han påstår kostar mindre också. Han säger inte hur mycket förstås. Jag ska bara säga att han skickat mig, när jag ringer och bokar.

Vet ej. Det är så jäkla komplicerat här. Tänker fråga den som ringer i eftermiddag om råd. Kanske är det bäst att boka deras röntgen. Kanske kostar ingenting…ha ha ha!

Det är de vanliga chaufförerna jag har med mig på sjukhuset. C som var med mig inne hos onkologen första gången säger att: – jamen, det var ju det han sa första gången att troligtvis kommer du att få göra detta men att du blir bra. Han var så hoppingivande.

Bra grej att ha någon med sig som minns och kan ta fram sånt här när det behövs för jag är långt nere i mitt svarta hål igen där alla surfar över mig på räkmackor mot Karaibien.

Tänk på det om ni behöver få hemska besked eller besked ni kanske inte fattar för att hjärnan har flugit iväg någon annanstans:

Ha alltid med er en livlina i form av kompis!

2 reaktioner på ”Livlinan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s