Sjunka in

Glöm det som jag skrev här; ”Fyra bröllop och en begravning”.

Eller allt utom femte punkten stämmer numera. Den går liksom inte att ändra.

Resten tänker jag att ni kan fetsudda ut.

  1. Idioten som lovat guld & gröna skogar flyttar fram datumet, som min son ska få börja jobba på, hela tiden. Han har massor av olika anledningar till det såklart. Alla anledningar som är mycket oklara. Just nu är sonen i väntan på måndagen.
  2. Restaurangen, i Sverige, hörde aldrig av sig och min yngste dräller i vanlig ordning mellan sitt rum och kompisarna ute någonstans. Håglös och suckande. Fast han vill inte följa med mig.
  3. Kompisen som ville starta ett dagis (ja det var det vi försökte oss på) med mig har fått ett jobb. Ett heltidsjobb. Hon är i chock för det är dessutom en och en halvtimmes resväg dit och hon får inte in yogan på det viset så…Fast hon behöver pengarna. Hennes man går på A-kassa (eller italiensk motsvarighet) sen ett tag och därför vågar hon inte säga nej.
  4. Nä, vänta nu. Detta behöver ni inte glömma. Jag har green pass och kan resa runt som en galning nästan överallt…fast främst till Sverige.

Trädgården är inte heller min så det så. Det har jag fått alldeles klart för mig. Jag får dock bo kvar så länge sönerna och min ekonomiska situation inte kör upp i stjärnorna på ett alldeles mirakulöst sätt.

När jag sitter här och skriver detta tänker jag att det måste vara någon sorts oklar och alldeles galen mening med allt detta.

Eller?

Något helt fantastiskt väntar på mig som inte hade kunnat göra sig till känna om allt detta verkligen fått fotfäste…

Inte vet jag vad.

Känner att jag skulle behöva det NU!

Egentligen orkar jag ingenting nu.

På söndag landar jag i Sverige.

Tre veckor kanske hjälper att få allt annat att landa med.

Som hunden när han inser att sköldpaddan gillar maten han lämnat.

Sjunk in i att det du lämnade kan vara godis för någon annan, hundskrutt!

wp-1626419674805.jpgwp-1626419659084.jpg

3 reaktioner på ”Sjunka in

  1. Det blir bättre, Marika. Det måste det. Skitstormen tar slut och nåt annat växer fram. Det behöver du tro på, och det blir fantastiskt för dig att få komma hem till Svedala. Back to the roots och få lämna allt annat bakom dig ett tag.❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s