Hål

Just nu läser jag dagligen om någon som tagit studenten eller maturità, som det heter här. Om min äldste hade gjort som alla andra, varit som alla andra hade han också gjort det nu. Det är ju alla hans kompisar sedan lågstadiet som betar av denna etapp en efter en beroende på vilken inriktning de valt. Man gör ett sorts prov, både oralt och skriftligt, som innefattar hela grundskolans ämnen. Shit! Tror inte jag skulle ha klarat av det.

Jag vet att min son inte skulle fixat det heller…eller vet och vet… om allt hade gått spikrakt och utan problem så kanske han hade klarat det galant. Trots att jag tycker det är skönt att han inte måste gå igenom denna stress också så finns det en sorg i mig när jag ser alla gratulationer och bubbelflaskskorkar som far i luften.

Att vi inte kan vara den där normala familjen som gör normala saker bara. Att allt är så fullt av hål i vårt familjeliv och hem.

Som vår yttervägg. Vi har visserligen nya rör i det men flera hål som står öppna sedan över en månad. I väntan på att de som gör om en lägenhet högre upp ska sätta tillbaka elementen så att värmepannsgubbarna kan komma och testköra så att vår rörläggare kan se att det inte finns fler läckor någonstans och sen stänga igen vår håliga vägg.

Segt! Allting är så segt. Är det möjligtvis bara för att det är vi? Börjar undra…

På tisdag ska dock någon komma och filma för försäkringens del. Ha ha! Vi kanske blir berömda för våra hål.

wp-1593199555634.jpg

En reaktion på ”Hål

  1. Men de andra har andra problem, det går inte att tänka som du gör det gör bara dig ledsen. Tiden kommer att göra att dina pojkar blir vuxna och får det bra. Du måste tänka positivt. Jag förstår att det är lätt för mig att säga och svårt för dig. Jag skickar massor av positiva kramar till dig och hela din familj. 💖💖💖💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s